Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy telepíthetem fel a...

Hogy telepíthetem fel a Windows xp-t?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kb fél éve raktam fel a gépemre a Windows 7-et és azóta nem nagyon futnak rajta a gyenge játékok sem. Ezelőtt a GTA SA laggmentesen simán futott, tegnap letöltöttem, és játszhatatlan. Most vissza szeretném tenni a gépemre a Windows xp-t (Asus x5dc). Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet? Usb-vel szeretném csinálni, és már le van töltve az xp. Hogy kell tárolni az USB-re? Milyen programmal?

2019. febr. 1. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Rufus nevű programmal kell megcsinálni, ez boot-olható pendrive-t gyárt.

Alaplapoddal kapcsolatos XP driver-eket is szedd le, szükség lesz rájuk.

2019. febr. 1. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Windows XP-t már NEM szabad telepíteni, kivéve ha izolált gépről van szó, ami nem megy netre.

Könyörgöm, 5 éve lejárt a támogatása, nincs rá frissítés, se driver, elavult és ha ki megy netre, 5 perc alatt zombigép lesz belőle!

2019. febr. 1. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha router mögül megy netre nem biztos, hogy zombigép lesz belőle, ettől függetlenül megfigyelhető egy olyan jelenség, hogy ha XP van használva gépen, de soha nem kap netet, akkor jó gyors, de amint netet kap, belassul.
2019. febr. 1. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát, a frissítéseket leszarom éppenséggel, semmire se jó. A driverekkel meg tömve van az internet.
2019. febr. 1. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Drivereket itt tutod letölteni:

[link]

Ahogy az első hozzászóló mondta: RUFUS-al csinálhatsz bootolható pendrive-ot ( [link] ) ...kérdés, hogy a laptopod támogatja-e az usb boot-ot.

Hogy a frissítések semmirevalók lennének ...hát ez a kijelentés azért elég erős, lévén, hogy a legtöbbjük arra hivatott, hogy a Windows-ban lévő biztonsági réseket betömje. Persze, ha téged nem érdekel, hogy mit lopnak el a gépedről és ki használja (és mire) a tudtodon kívül, akkor tényleg felesleges a frissítésekkel foglalkoznod.

2019. febr. 1. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

"Hát, a frissítéseket leszarom éppenséggel, semmire se jó"

Na pontosan az ilyen hozzáállás az, ami miatt terjed a sok malware, meg spambot.

Ne csodálkozz, ha botnet futtatás miatt majd szépen lekapcsolják a net előfizetésedet!

2019. febr. 1. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát már nem rosszból, de ezen az xp-s gépen nem lesz semmilyen fontos adatom, nem erre szeretném használni. És ha választanom kéne, hogy vagy napi 2x frissítsék, és ne érjen semmit, csak lassítják a gépet, vagy hogy egyszer se, de megvan az esélye a vírusnak. Hát max újratelepítem és ennyi...
2019. febr. 1. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem (csak) az adataidat lopják el, hanem zombit csinálnak a gépedből és az majd szépen ontja magából a SPAM leveleket, meg botnetbe csatlakozva DDOS-ol majd, amivel ugye a te géped okoz kárt és kellemetlenséget másoknak!
2019. febr. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!