Microsoft Edge böngészőben hogyan lehet a Bing helyett a Google keresőjét alapértelmezetté tenni?
Settings-> Advanced Settings->Change Search Engine.
Nem magyar a cuccom, gondolom ez beállítások -> Haladó Beállítások -> Keresőmotor változtatása vagy valami ilyesmi lesz ha neked magyar nyelvű a böngésző.
Bing < Google
Internet Explorer < Edge < Safari < Opera < Firefox < Chrome
Ne használj legalja böngészőt és akkor nem kell legalja keresőt használnod.
Köszönöm a választ, de ott már jártam, és az a baj, hogy semmilyen más keresőt nem ajánl fel, mint az alapértelemzett Bing. Az Eltávolítás sem érhető el, inaktív a gomb. Tehát nincs választási lehetőség ennél a menüpontnál:
Beállítások-Speciális-Keresésszolgáltató módosítása
Win 10 Pro 1809 oprendszerem van.
Mi lehet a megoldás?
2-es
Köszi! Eddig Chrome-ot használtam a win7-es gépen, de nemrég átálltam win10-re. Megtetszett az Edge, gyorsabbnak tűnik, és van egy pár funkció, ami a Chrome-ban nem volt. Persze itt vannak a hiányosságok is, mint a keresőszolgáltató változtatása, vagy hogy nem lehet weblapként, offline megnyitásra alkalmas módon elmenteni a weboldalakat. (Vagy csak én nem találom a módját. :) )
Akkor állítsd be amikor a böngészőben is a google van.
Azaz:
Az Edge-dzsel megnyitod a www.google.com-ot.
Miközben ez van megnyitva állítsd be a keresőmotort ( ilyenkor megjeleneik a bing mellett a google is ). Lehet többször meg kell nyitni és várni kell picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!