Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Edge böngészőben...

Microsoft Edge böngészőben hogyan lehet a Bing helyett a Google keresőjét alapértelmezetté tenni?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Settings-> Advanced Settings->Change Search Engine.

Nem magyar a cuccom, gondolom ez beállítások -> Haladó Beállítások -> Keresőmotor változtatása vagy valami ilyesmi lesz ha neked magyar nyelvű a böngésző.

2019. jan. 31. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Bing < Google

Internet Explorer < Edge < Safari < Opera < Firefox < Chrome

Ne használj legalja böngészőt és akkor nem kell legalja keresőt használnod.

2019. jan. 31. 12:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, de ott már jártam, és az a baj, hogy semmilyen más keresőt nem ajánl fel, mint az alapértelemzett Bing. Az Eltávolítás sem érhető el, inaktív a gomb. Tehát nincs választási lehetőség ennél a menüpontnál:

Beállítások-Speciális-Keresésszolgáltató módosítása

Win 10 Pro 1809 oprendszerem van.

Mi lehet a megoldás?

2019. jan. 31. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Már megadták a választ. Használj normális böngészőt. Firefox vagy Chrome.
2019. jan. 31. 12:31
 5/9 A kérdező kommentje:

2-es

Köszi! Eddig Chrome-ot használtam a win7-es gépen, de nemrég átálltam win10-re. Megtetszett az Edge, gyorsabbnak tűnik, és van egy pár funkció, ami a Chrome-ban nem volt. Persze itt vannak a hiányosságok is, mint a keresőszolgáltató változtatása, vagy hogy nem lehet weblapként, offline megnyitásra alkalmas módon elmenteni a weboldalakat. (Vagy csak én nem találom a módját. :) )

2019. jan. 31. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor állítsd be amikor a böngészőben is a google van.

Azaz:

Az Edge-dzsel megnyitod a www.google.com-ot.

Miközben ez van megnyitva állítsd be a keresőmotort ( ilyenkor megjeleneik a bing mellett a google is ). Lehet többször meg kell nyitni és várni kell picit.

2019. jan. 31. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, így már működik! Köszönöm szépen! :)
2019. jan. 31. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! kicsit elavult a kérdés de megtaláltam ezen az oldalon leírja hol keressed: [link]
2021. máj. 23. 11:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de azóta már teljesen más az Edge, és a kérdésem elvesztette az aktualitását, hiszen a mostani edge beállításaiban egyszerűen elérhető a kereső-választás.
2021. máj. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!