Marsmello kérdése:
A Forza Horizon 4ben hogyan kell téli pályára kapcsolni?
Figyelt kérdés
Xbox one s-em van és most kezdtem el Forzázni. És az lenne a kérdésem hogy nem lehet akkor amikor akarok téli pályára kapcsolni? Meg kell várnom mig évszakváltozás lesz? Most van ősz akkor ezután a tél jön mint a valóságban? És ha igen akkor meddig lesz tél? Sokhelyen rákerestem sehol sem kapok választ ezekre a kérdésekre a játék meg full angol én meg nem értem. Ja és még az hogy nem lehet valahogy le magyarosítani?xd Bocsi ezért a sok kérdésért de légyszi valaki segítsen már.2019. jan. 28. 17:31
1/10 anonim válasza:
Hetente változnak az évszakok, legjobb tudomásom szerint nem lehet ezt semmilyen formában befolyásolni, mindenkinél ugyanaz az évszak van.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. jan. 28. 18:27
3/10 anonim válasza:
Vannak "community" versenyek, meg a rivális kihívások, ott lehet találni mindig olyan versenyt, ami nem az aktuális évszakhoz igazodik. De egyébként ahogy fentebb már elhangzott, jönnek sorban egymás után, ahogy szoktak (csak sűrűbben..).
4/10 anonim válasza:
Egyébként meg teljesen magyar a játék.
5/10 A kérdező kommentje:
Én ilyen letöltő kódot kaptam az xbox mellé és az xbox live ból töltötte le és full angol. Valami ötlet hogy vajon mit basztam el?xd
2019. jan. 29. 07:38
6/10 anonim válasza:
A lokalizációs beállításaid rosszak a konzolon.
7/10 A kérdező kommentje:
És azt hogyan kell át állítani? Segítesz nekem? Légyszii
2019. jan. 29. 17:37
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
A játék magyar lett! Köszi!!
2019. jan. 30. 17:13
10/10 anonim válasza:
Hetente váltakoznak az évszakok mindenkinél egységesen.
Ha jól tudom pont ma kezdődik a tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!