Hogyan lehet több fájlból, mappából ISO-képfájlt készíteni?
Köszi! CDBurnerXP van is a gépemen. Kipróbáltam, de nem jött össze. Win10 telepítőlemezt akartam készíteni. Leírom, hogy csináltam:
Miután az adatösszeállítás megtörtént, elindítottam az írást. A megjelenő ablakban van egy olyan gomb, hogy "Bootolás beállításai"
ott "Lemez bootolhatóvá" tétele, pipa
aztán "Válassza ki a boot képfájl-útvonalát" ide gondolom be kell tallózni egy pár megás kis boot-képfájlt, amit erről az oldalról is le lehet szedni:
"Emuláció típusa" Nincs emuláció
"Szakasz betöltése" 7C0
"Szektor" 1
"Platform" x86-64
Én így csináltam, megírtam a lemezt, de sajnos nem lett bootolható, csak sima adat.
Mit csináltam rosszul?
A válasz röviden: bonyolultan. Kell egy Windows-t preparálnod sysprep-el, majd .iso fájlt csinálnod belőle és azt tudod kiírni DVD-re. Pl. egy Hyper-V alá telepített Windows-t tudsz így preparálni ...de rossz hírem van: Windows telepítő .iso fájlra mindenképpen szükséged van (gyakorlatilag a telepítő .iso-ban lévő install.wim. fájlt tudod lecserélni az általad létrehozottra).
Tessék itt egy leírás:
1. rész:
2. rész:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!