Van olyan alkalmazás ami fehér emberből négert csinál úgy h felismerhető marad?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 13:22
11/18 A kérdező kommentje:
nem gondoltam hogy valaki azt hiszi, hogy egy számítástechnikai alkalmazással a genetikámat akarom megváltoztatni. még szoknom kel a gyakori népét.
2019. jan. 26. 16:13
12/18 tabaki válasza:
Az embert próbáló weplapos hetek után légy elnéző a kollégák iránt... Mint általában, most se a szoftveren múlik a megoldás, hanem egyrészt a grafikus ügyességén, másrészt azon, hogy van-e a képen olyan elem, amelyről azonosítható a személy a talán leginkább szembetűnő embertani jegyek megváltoztatása után is. A Benetton-kampány ismert plakátjai mindkét feltételnek megfeleltek. Arra viszont vajmi kevés az esély, hogy mondjuk te az átlagos grafikai és anatómiai tudásoddal úgy alakítsd át magadat, hogy felismerhető maradj. Program sok van, megfelelő minőségű szerkesztésre és modellként alkalmas ember kevés.
13/18 A kérdező kommentje:
automatán kéne grafikus nélkül, s olyan ami bárkiből nig-gert csinál
2019. jan. 26. 23:39
14/18 A kérdező kommentje:
miféle weblapos hetekről van szó?
2019. jan. 26. 23:39
15/18 tabaki válasza:
Nem weblap, weplap. Van egy mostanában igen aktív kérdezőnk, akit ez a kifejezés fémjelez, és a legfárasztóbb kérdésekkel gyötri a közösséget. Ha (mint gyanítható) trollkodik, akkor meglehetősen stílusosan csinálja, de lehet, hogy némely kollégát már leterhelte egy kissé.
A négerítésre nem lesz automatikus program. Jó szakmai alapok és érzék kellenek hozzá, de úgy sem egyszerű feladat.
16/18 A kérdező kommentje:
én egyzser a vágólapot kevertem össze a weblappal, abból is nagy balhé lett itt.
2019. jan. 27. 01:18
17/18 tabaki válasza:
Hát, az is zavarba ejtő fordulat lehetett, de pl. ez már keményebb:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszi..
18/18 A kérdező kommentje:
szerintem mesterséges intelligenciával lehetséges mindkettő (a négeresítés a második) csak azt nem tudom, még túl drága lenne vagy még nem tart ott a fejlesztés
2019. jan. 27. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!