Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnék elkezdeni videókat...

Szeretnék elkezdeni videókat szerkeszteni, tudnátok ajánlani hozzá (lehetőleg magyar nyelvű) programokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig a Movie Makerrel ügyeskedtem, de azt hiszem sikerült kimaxolnom :) . Dalokat is fordítok, ahhoz még jó, de szeretnék kicsi tovább lépni ezen. Nem tanultam videókészítést, se semmi ilyesmi, szóval szívesen meghallgatok tanácsokat, ha van nektek.

Elsősorban egy lehetőleg ingyenes, magyar programot keresek, vagy olyat, ami nem túl drága.

Mire használnám?

Elsősorban művészi szárnyaimat próbálgatnám, zenés videókat készíteni. Emellett saját emlékeimet szeretném összegyűjteni, akár ajándékba másoknak, akár csak saját magamnak.

Vicces videókat is készíteni, különböző műsorokból kivágni dolgokat, illetve kommentárt írni hozzájuk.

Előre is köszönök mindent ^^

2019. jan. 26. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ingyenesek közül az Avidemux programot ajánlom, de az nem biztos, hogy tetszeni fog. A komolyabb videószerkesztők rendszerint fizetősek, de nem feltétlenül kell több százezret kiadnod. Az alábbiak viszonylag olcsó, de jó programok. Hogy melyik tud magyarul, nem tudom.

Powerdirector (Cyberlink)

Movie Edit Pro (Magix)

Videostudio Pro (Corel)

Studio Plus(Pinnacle)

Premiere Elements (Adobe)

2019. jan. 26. 12:47
 2/5 DjImipapa ***** válasza:
100%
Nero, és ashampoo tuti tud magyarul, és a sonyvegas 13-ból is van hun verzió. Fizetés ma már azért annyira nem elsődleges, megoldható...:)
2019. jan. 26. 12:56
 3/5 F&L Youtube Hungary válasza:
100%

Tudok egy nagyon jót ajánlani!

Neve: ApowerEdit (Apowersoft)

Ugyan a weboldaluk angol nyelvű de a programhoz van magyar nyelv!

Link: [link]

2019. jan. 26. 17:40
 4/5 DjImipapa ***** válasza:
100%

Igenám, de vízjeles...:)

Azaz semmire se jó.

2019. jan. 27. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Egyelőre az apowert teszteltem és tényleg vízjeles :')

2019. jan. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!