Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok mappát csináln...

Miért nem tudok mappát csinálni Windows7-en?

Figyelt kérdés
Se asztalon se mappákba sehol nem adja ki jobb egérgomb/ Új mappa lehetőséget, sőt még ott a mappákba eszközsornál van egy, olyan, hogy Új mappa, rányomok, nem reagál.
2010. jún. 30. 09:59
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Nekem megy. Rendszergazdai fiókba vagy? Nincs valami korlátozás a gépeden?
2010. jún. 30. 11:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Amikor felraktam a w7-t akkor még jó volt kb 1 hónapja vettem észre ezt, msn-en kaptam egy vírust ami annyit csinál, hogy kiír 1 hibaüzenetet és már 123213 féle képpen próbáltam megcsinálni, nem sikerült, szóval lehet hogy ez kavart be???
2010. jún. 30. 13:53
 3/8 A kérdező kommentje:
de nagyon idegesítő, hogy nem tudok új mappát csinálni :D
2010. jún. 30. 13:53
 4/8 bp1985 ***** válasza:
Lehet, igen. Írtsd le a vírust, és akkor elvileg meg fog javulni. Vírusírtó nélkül nem érdemes netezni. Rengeteg ingyenes van, van ami jó, van ami nem. Szedj le egy avastot, azzal nem lesz gondod.
2010. jún. 30. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
csökentet modba kapard le a mocskot velem is volt de nekem az inditó pultba betet egy hibaüzenetet és nem haagyta mpozgatni a zegeret meg ne mreagált abilentyüözetre
2010. jún. 30. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Legfrissebb Noddal már mind2 patríciót átnéztem és nem találta meg vagy nem tudom :S viszont ezt a csökkentett modban vírusírtást még nem próbáltam. kösz a válaszokat
2010. jún. 30. 18:12
 7/8 bp1985 ***** válasza:
Futtass egy Avastot. Nekem is volt, hogy nod nem találta meg, avast meg egyből. Nod egyre kakibb az utbbi időbe. Lesüllyed az avg szintre lassan.
2010. jún. 30. 19:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha most felrakom az avastot, akkor előtte töröljem le a nodot vagy csak elég kikapcsolni arra az időre?
2010. júl. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!