Van olyan videoszerkesztő, amivel ilyet lehet?
Adott mondjuk egy FHD vagy 4K videó, és felvettem mondjuk egy madarat. Legyen a madár a kompozíció közepén egy darabig mondjuk, majd sétáljon ki belőle jobbra. Követem a fényképezővel, vagy nem követem, a lényeg hogy elmozdul középről.
Úgy lehet-e a videóból kivágni részletet, mondjuk 4k-ból fullHD-ra, hogy a 4k frame-en belül az 1080-as frame elmozdul? Nem tudom jobban megfogalmazni... Mintha egy nagyobb téglalapban mozgatnék egy kisebb téglalapot.
Ezzel nyernék extra 2x zoom-ot.
Elsősorban a Premier Pro-t javaslom. Több féle megoldás létezhet, de azt már neked kell kikísérletezni.
Rá lehet nagyítani a képre, majd lehet változtatni a pozíciót, vagy behúzol egy kivágott fekete .png fájlt aminek a középen fullHD nagyságú kivágott téglalap van, majd ennek a png fájlnak változtatod a pozícióját.
Vagy croppolod a 4K-át....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!