Titkos beszélgetések Messenger?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha két fél a titkos beszélgetések opciót használja két android eszközön és én plusszba be vagyok jelentkezve a saját készülékemen a titkos beszélgetést folytatók egyikének a messenge fiókjába, akkor azt én is látom? Vagy sem?2019. jan. 22. 09:35
1/3 anonim válasza:
Kérdésed nem teljesen értem.
Eleve titkos a beszélgetés 2 Messengeres között, mivel az kettőjüknek egy zárt chatvonala, mások nem látnak, hallanak semmit.
De ha un. Zárt csoporthoz is tartoznak, akkor mindenki mindent lát.
Viszont létezik Titkos csoport is, ebben minden tag mindent lát és hall, videokonferenciát is. Rajtuk kivül senki.
2/3 A kérdező kommentje:
Az ő kettejük tudta nélkül gondoltam hogy 3. Ként bent legyek úgy hogy a kettejük mesengere közül belépek valamelyikbe és úgy ! Tehát ha 2-en beszélgetnek és az egyik profilra 2-en vagyunk bejelentkezve.
2019. jan. 24. 11:16
3/3 anonim válasza:
1 profil, egy Messengeren lehet. De 2 vagy többel Messenger chatüzenetet válthatsz, de közös profil nem lehet
Ha Titkos a csoport, akkor 2 Messenger vonalon is chatelhetsz a csoport tagjaival, egyik a normál Messenger, a másik a Titkos csoporton belüli chatvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!