Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lesz valaha bármilyen tört/pri...

Lesz valaha bármilyen tört/privát szerver a Star Wars The Old Republic-ban?

Figyelt kérdés
Borzasztóan idegesít, hogy majdnem mindenben lekorlátoz a játék, ha nem akarok előfizetni. A TauriWow is egy tökéletesen működő privát szerver, ennek mintájára esetleg nem fognak csinálni SWTOR-ban is?

2019. jan. 20. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"A TauriWow is egy tökéletesen működő privát szerver"

Na ja, csak épp illegális...

2019. jan. 20. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

" Tökéletes ", hasonlítsd egyszer össze az eredetivel, aztán onnantól már minden lesz csak nem " tökéletes "

SW tekintetében meg még eredetin is alig lézengenek, szóval kétlem, hogy bárki foglalkozna vele ilyen téren, hogy pár embernek csináljon szervert.

2019. jan. 21. 05:05
 3/3 Daveronn96 válasza:

Nem azt mondta hogy a Tauri egy tökéletes szerver,hanem azt,hogy tökéletesen működik,a kettő között pedig azért van különbség.

Egyébként igen,én is már régóta szeretném ha lenne,de valahogy nem igen készít senki,pedig valószínűleg lenne rá bőven igény. Az eredetin meg nem is csoda hogy alig játszanak,annyira be van korlátozva a F2P játékos hogy úgy játszani élvezhetetlen.

Eddig csak az Extreme SWTOR-ral találkoztam,de ott meg nem tudom megerősíteni a regisztrációmat és a klienst sem tudom ezáltal letölteni.

[link]

2019. dec. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!