Letöltöttem egy játékot torrentről. Innen hogyan tovább?
Sok a mappa(Winrar).
ISO fájlok.
Vitality címmel kodek mappa.
Daemon Tools fenn van.
Mit kell tennem?
Köszönöm!
Amúgy egy Sims2 Pets játékról van szó, és amikor próbálok valamit csinálni, mindig azt írja ki indításkor, hogy rossz lemez a meghajtóban.
Kérlek segítsetek!
Hogy linkeljem be? Mármint, ahonnan letöltöttem? Azt sajnos nem tudom, az Ncore jelenleg nem működik.
Részletesen, valaki szakszavak nélkül leírná? :( Annyira szeretnék játszani.
Három ISO van.
A kodek ISO a legnagyobb.
Boltba kaphatót egyszerűbb telepíteni, és még a készítőktől sem lopsz.
-Letöltöd a Daemon Tools nevű programot, feltelepíted, újraindítod a géped.
-A tálca jobb oldalán elvileg megjelenik az ikonja, villám, vagy minek tűnik, bal egérgombbal rákattintasz, és az egyik meghajtóra (elvileg 1 lesz a telepítés után) rákattintasz, és kikeresed az iso fájlt (ha tényleg abban van), ezután a telepítés valószínűleg automatikusan elindul, ha nem, akkor a sajátgépben találod a játék meghajtóját.
Boltban 13.000 Ft, nem akarom erre szórni a pénzt.
Sajátgépben ott van, hogy Sims PS és, hogy 2,15 GB de amikor rákattintok, azt írja még mindig, hogy rossz lemez.
Daemon Toolsba beillesztem a legnagyobb ISO-t(kodek) de úgy sem jó. Most sz összes ott van, de még így se jó.
Amúgy mikor képfájlnak berakom, kell valamit csinálnia? Vagy csak ott lesz a meghajtók között?
Btk.329/A. § (1) Aki az irodalmi, tudományos vagy művészeti alkotás szerzőjének a művén, előadóművésznek az előadóművészi teljesítményén, hangfelvétel előállítójának a hangfelvételén, rádió- vagy televízió-szervezetnek a műsorán, illetőleg film vagy adatbázis előállítójának a teljesítményén fennálló jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését
a) jelentős vagyoni hátrányt okozva,
b) üzletszerűen
követik el.
(3) A büntetés
a) öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését különösen nagy vagyoni hátrányt,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését különösen jelentős vagyoni hátrányt
okozva követik el.
(4) Aki a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését vagyoni hátrányt okozva gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Megcrackelni? Hogyan tudom?
Bocsánat, kezdő vagyok, első letöltött játékom, és amúgy is, még csak 14 éves vagyok.
A törvényt kösz, de nem érdekel.
"A törvényt kösz, de nem érdekel."
Ezt pedig súlyosbító körülménynek nevezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!