Letöltöttem a saw játékot. Feltelepítettem, és elinditom és kiírja ugyanazt mint amikor feltelepítettem vagyis megint telepíteni akar. Crackeltem, letöltöttem egy másik cracket is azzzal is probáltam, nem ment. Mi lehet a baj?
Csak azt tudom mondani neked is, mint a többi jómadárnak:
Valószínűleg az, hogy nem jogtiszta. Ha eredeti volna, felhívhatnád a kiadó terméktámogatási osztályát, de mivel b@sztál megvenni, ne nyafogj, hogy szar. Töltsél le másikat, vagy irány a bolt.
hát te aztán kemény vagy.azért mert neked a segged alá tolnak mindent,lehet másnak nem,fent vana játék interneten.akkor miért ne tölthetném le?itt nem ez volt a kérdés,hanem hogy MIÉRT nem jó?amikor más játékok mennek,és feltételezem azok sem jogtiszták.... vagy ha tudsz oldalt ahonnan le lehet tölteni,és jó is akkor szivesen várom....
kössz elöre is
Nézd meg a kommentek között. Még mielőtt letöltenéd, olvasd végig, hogy kinek nem megy.
Lehet hogy gyenge hozzá a géped.
Nekem se tolnak semmit a seggem alá, keményen spórolok és dolgozok azért ó, hogy mindenem meg legyen.
De ezt a vitát már számtalanszor lefolytattam. Nem fogom még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!