Ki lehet kapcsolni a Windows 10 frissítéseket a PC gyorsítása érdekében? Több lenn
Tehát lassúskodik, laggol aprókat mostanában a gépem, és azt kiderítettem HD sentinel-el hogy nem a HDD/SSD az, se vírus, valaki azt ajánlotta ezen az oldalon, hogy a windows 10 frissítések is lelassíthatják a gépet, ő 2 éve használja frissítés nélkül, és semmi baja nem volt eddig.
Megéri kikapcsolni, vagy inkább ne, mert pl. nvidia driverével összeakad vagy ilyesmi??? Mit gondoltok?
Felejtsd el ezt a hülyeséget.
Annyit érdemes tenni, hogy beállítasz némi késleltetést a frissítésekre, hogy ne azonnal kapd meg őket. Így ha kiadnak egy hibás frissítést (khmm, 1809, khmm...), akkor abból kimaradsz. Ezt a Gépház frissítési beállításaiban tudod megtenni.
"beállítasz némi késleltetést a frissítésekre"
Ezt is csak egyenként lehet elkövetni: vagyis ha beállítod, az egyszer érvényes. Ha még egyszer akarod, akkor
1: meg kell várni, míg az első lemegy,
2: még egyszer be kell állítani.
Amúgy miért választottál olyan op. rendszert, ami nem azt csinálja, amit szeretnél?
"azért fizeti a microsoft a programozóit hogy egyre szarabb legyen a rendszer"
Amúgy a többiben igazad van, de ez butaság.
NAGYON-NAGYON ritkán jön olyan frissítés, aminek az a célja, hogy gyorsabb legyen a rendszer.
A legtöbb frissítés valamilyen hibát foltoz be - azon az áron, hogy LASSÚBB lesz a rendszer, a plusz vizsgálatok miatt.
Ezen kívül az idő múlásával a rendszer amúgy is egyre bonyolultabb, és emiatt lassúbb lesz.
Mindezeken kívül az idő múlásával a programozók is egyre hanyagabb, lassúbb kódokat írnak, vagy pedig plusz funkciókat tesznek be - hiszen már létezik gyorsabb gép, az elbírja, vedd meg azt!
Azon kívül az első cél a gyors programozás, és csak sokkal utána jön a hatékony kód.
„de ez butaság”
Khm, vagy irónia...
Iróniának nem jó.
A programozók TÉNYLEG egyre lassabb kódokat írnak. Leírtam az okát.
A nyolcast hagyd ki, az rossz. Nekem 2 gépen minden áldott nap elszállt.
Használj hetest, az már elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!