Hogyan tudnék egy olyan videót készíteni, amin csak egy adott kép van, és arra közelítek, és közben zene is megy alatta?
Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 08:47
1/6 DjImipapa válasza:
Kérdésed alapján te sehogy.... hacsak meg nem próbálkozol videószerkesztőt használni.:)
2/6 A kérdező kommentje:
Miért kell minden egyes kérdésnél sértegetni a kérdezőt?! Igen, nem vagyok egy IT zseni, éppen azért tettem fel a kérdést... Ezért találták ki ezt az oldalt, nem?!
2019. jan. 13. 09:30
3/6 DjImipapa válasza:
Bocsi, nem sértésnek szántam, ténymegállapításnak, de tényleg bocs. Azonban a kérdés megválaszolása az ilyen elemi szinten levő kérdezőnek nem egyszerű. És igen hosszadalmas is. Azt meg már le sem merem írni, hogy ahány videókészítő alkalmazás létezik, kb. annyiféle megoldás is egyúttal. Google keresőt használva esetleg kiválaszthatod, melyik az, amelyikkel meg tudsz barátkozni, és máris van olyan amivel legalább kísérleti szinten elkezded.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2019. jan. 13. 22:47
5/6 anonim válasza:
ugyanez lenne a kérdésem, esetleg tud valaki egy konkrétumokat tartalmazó infót adni? a legyegszerűbb megoldást keresem, szeretném, ha nem kéne hozzá letölteni se programot a gépre...
6/6 DjImipapa válasza:
Program nélkül lehetetlen.... néhány online szerkesztő létezik, de azok tudását hagyjuk...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!