Segítene valaki? metin2 privát szervert szeretnék csinálni mert GM szeretnék lenni vagy ha valakinek van privi szervere ahová kell 1 GM akkor szóljon . De fogalmam sincs hogy hol és hogyan tudom ezt megcsinálni ha valaki segítene annak örülnék
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 13:37
1/5 anonim válasza:
hát ez LOL
privát szerver fos otthoni internetkapcsolatra? XD
2/5 A kérdező kommentje:
naja 20 megás internettel csak kezdhetek valamit nem?...:)
2010. jún. 29. 14:19
3/5 anonim válasza:
én is akarok csinálni, de sztem vegyél előbb egy szervergépet, hogyha vírust küldenek (márpedig szoktak) akkor ne a géped legyen szar
másodszor én ezt az oldalt ajánlom
mt2hacks.mindenkilapja.hu ott vannak progik,meg leírás
4/5 anonim válasza:
én is már ős rég óta akarok GM lenni persze már csináltam szerókat (de nem tudtam belépni) ha valaki felvenne GM nek annak örök hála (vagy csináljon nekem egy szerót az is jó :D)
5/5 Piggie-Fan válasza:
Ugyan ki ne akarna GM lenni?... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!