Az Adobe after effects-et mennyire nehéz megtanulni használni?
Elsővel értek egyet. Még ha nem is ismersz más videószerkesztő progikat, azért legalább egy Photoshoppal érdemes tisztában lenni. Rengeteg a lehetőség, ha foglalkozol vele minden nap, vagy vannak ötleteid, hogy mit akarsz csinálni, és keresel hozzá tutorialokat, azzal is baromi sokat lehet fejlődni. Én magam is az utóbbi tábort erősítem, bár én csak hobbi szinten foglalkoztam vele.
Ha abszolút nem mondanak semmit azok a fogalmak, hogy maszkolás, kulcsolás, és rétegek, akkor jó, ha végig nézel ilyen szoftver bemutató videókat, amik megmutatják a legalapabb dolgokat. Persze olyan nincs is szerintem, ami A-tól Z-ig mindent megmutat, mert egyszerűen túl sok a lehetőség a programban. Amit ajánlanék esetleg az After helyett, az a Nuke. Más a logikája, viszont egyre több helyen alkalmazzák ezeket a node alapú programokat, nem véletlen. Ezt főleg akkor ajánlom, ha tervezel valami 3D-t is belevinni a videóidba, mert Afterben az nagyon nagy szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!