Yoka007 kérdése:
Melyik Windows 10 -t érdemes használni?
Figyelt kérdés
Játék,online felület használat2019. jan. 12. 17:30
2/6 anonim válasza:
Ha nem kell távoli asztal, a home-nál nincs többre szükséged.
4/6 A kérdező kommentje:
Első és második köszönöm :) Utolsó most kivételesen a pro,home ra gondoltam az első és második válaszoló tudta értelmezni de kell a eredeti , meg a tört verzió vita de eredeti ne agódj aludj jól :)
2019. jan. 14. 20:09
5/6 anonim válasza:
Én is tudtam értelmezni, köszi, nagyon jól aludtam. Furcsa mód ha valaki nyüszög, hogy mekkora sz** ez a Windows 10, el****ta a gépét a frissítés, satöbbi, mindig kiderül, hogy lopott Windowst használ, de persze az ugyanolyan, mint az eredeti, hát persze.
6/6 A kérdező kommentje:
Ncore regisztráltál vagy bármely torrent oldalra ? Szerintem igen nincs olyan ember aki nem :) Meg én tudod nem vagy szentimentális hogy lenézem azokat akik törtet használnak mit ártanak nekem azzal ? :D Nincs pénzük rá nem tudják meg tenni na és ? Nekem ez nem nagy probléma ettől nyugodtan alszok :D
2019. jan. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!