Van olyan videóvágó programot - ingyenes -, ami vízjel nélküli és a kijelölt szakaszt kivágja, de nem azt menti el, hanem a "maradékot"?
Figyelt kérdés
Bocsánat a buta megfogalmazásért..2019. jan. 9. 21:21
1/8 tabaki válasza:
Szerintem ezt az eddig ajánlott ingyenes videószerkesztők mind tudják. Itt egy linkes kérdés a nagyon sok közül:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet akkor én bénázok, de nem megy. Sikerül kivágni azzal nincs probléma, de amikor mentem akkor a kivágott részt menti, nekem pedig pont az nem kell azért szeretném eltüntetni, törölni azt a részt.
2019. jan. 10. 00:42
3/8 DjImipapa válasza:
Nem lehet hogy te bénázol, hanem tuti! Ennél egyszerűbb dolog pedig már tényleg nincs, a nem kívánt részt a szerkesztőben törölni kell, ami marad azt kell kirenderelni videóként....:)
4/8 tabaki válasza:
DjImipapa szokása szerint fején találta a szöget. A dolog annyira egyszerű és magától értetődő, hogy nekem például tippem sincs, mivel próbálkoztál helyette. Pedig máskülönben beretva az eszem, becsszóra...
5/8 DjImipapa válasza:
Előző hsz-t megerősítem, komolyan mondom egy vegassal, powerdirectorral , sőt bármivel az ilyen "k....a bonyolult műveleteket sk végeztem anno, amikor kezdtem a szakmát..... Ami meg nem megy, arra ott a youtube:)
6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :p
2019. jan. 11. 00:22
7/8 DjImipapa válasza:
Mondjuk én azon csodálkoztam jobban, amikor még nem sikerült....................
8/8 A kérdező kommentje:
Jól van na.. néha bénázni is kell :D
2019. jan. 12. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!