Mit lehet csinálni a PhotoShop CS2-vel?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam, és kerestem benne a klassz effekteket. Például fogfehérítés, bőr korrigálása...de sehol se találom. Ha benne van a progiban, akkor hol van? Ha meg nincs benne, akkor melyik verziójában vannak ilyen effektek?2008. nov. 7. 15:25
1/7 anonim válasza:
Így konkrétan nem fogod megtalálni őket. Olyan van például, hogy fakítás,szin, szinezet...stb.
Ha még kezdő vagy ajánlom szedj le egy könyvet hozzá, vagy sok tutorialt. Azokból meg lehet tanulni elég hamar.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :-)
2008. nov. 8. 13:34
4/7 anonim válasza:
Azt sajnos nem írtad le,hogy magyar vagy angol PS CS2 használsz. Ha angol,akkor itt egy kis segitség:
Ezzel tudod magyarosítani a progit. Így hátha könnyebben meglesz amit keresel.De ha van rá lehetőséged,akkor cseréld le inkább CS3 Extended-re.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/7 A kérdező kommentje:
magyart használok, de akitől megvan az meg fog ölni, mert 1 évet sírtam neki ezért a verzióért, és most nem mondhatom neki, hogy bocs kéne a CS3 Extended
2008. nov. 9. 20:37
6/7 anonim válasza:
minek a cs3 extended? pár felesleges feature van benne, amiért eladhatják jó pénzért. Amire használják a Ps-t általánosságban azt ugyanúgy megcsinálják a régebbi verziók is. Max az újabban vannak mindenféle hyper-szuper kijelölők, de 99%, hogy úgysem használod őket. Tökéletes a CS2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!