Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell videót elindítani...

Hogyan kell videót elindítani az OBS (Open Broadcaster Software) rel?

Figyelt kérdés
Néztem pár videót, de egyikben sem mutatták hogy hogyan kéne videót elindítani... nekem egy fekete képernyő jelenik meg... (ja és ha az OBS nél tudtok egyszerűbbeket ajánlani amik legalább 30 percet fel tudnak venni akkor linkeljétek mert más is jó lenne)

2019. jan. 7. 18:26
 1/3 DjImipapa ***** válasza:
Videókártya saját felvevőjénél semmi nem lehet jobb.... sorban utána apowersoft képernyőfelvevő jön:)
2019. jan. 7. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az OBS nagyon jó szoftver, szerintem érdekes azt használni. A beállítása nem egyszerű, de arról sok leírást, videót lehet találni az interneten. Magát a felvételt a jobb alsó sarokban lévő "Felvétel indítása" gombbal lehet elindítani, ha nem magyar nyelven használod a programot, akkor természetesen az ennek megfelelő gombot kell keresned.
2019. jan. 7. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

A Forrásoknál kattints a pluszra.

Aztán ami kell, a legegyszerűbb persze a Kijelző felvétel opció (új létrehozása).

Ha jól emlékszem, alapból flv-be ment, beállításokban a kimenetnél a felvétel formátumánál tudod állítani.

2019. jan. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!