Szerintetek ez a fájl vírusos? Nem merem feltelepíteni!
Figyelt kérdés
Az értékelések alapján megbízhatónak tartják. De úgy mutatja, mintha tele lenne vírussal.
2019. jan. 6. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nem vírus, hanem potenciálisan kéretlen alkalmazás (PUA).
Én hanyagolnám.
2/5 anonim válasza:
Futtattam, azt írja: formatting C: please wait.
Szerintem nincs gond vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Az Avast sem talál benne vírust.
2019. jan. 6. 14:43
4/5 anonim válasza:
Mivel nem vírust tartalmaz, hanem malware-t, valószínűleg tele fogja ba**ni a gépedet reklámokkal, avagy felrak még mellé 8 programot.
5/5 belapus válasza:
Ha minden igaz, ez egy olyan alkalmazás, amely a telepítés után folyamatosan hirdetéseket, reklámokat jelenít meg a böngésződben.Nem kívánatos alkalmazásnak nevezik.Ha úgy ítéled meg, hogy a használatának előnyei meghaladják a lehetséges kockázatokat, akkor telepítheted.
Az, hogy a BitDefender vagy a Kaspersky szerint tiszta, míg az ESET vagy Malwarebytes veszélyesnek ítéli meg kissé fura.
Megfontolnám egy másik videó letöltő alkalmazás használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!