Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt az RFID programot hogyan...

Ezt az RFID programot hogyan kell használni? Kép

Figyelt kérdés

[link]

USB-s RFID biléta kulcsmásoló, akarok egy saját kulcsot lemásolni

kiolvasni ki tudom de nem tudom melyikkel kell és mit beírni.

Mondjuk egy sima szöveget beírni hogy kell?

több bilétám van, tudok rajtuk kísérletezni

pontosan ez kéne, nem youtube howto videólink.

2019. jan. 1. 17:21
 1/6 Szirty ***** válasza:
RTFM?
2019. jan. 1. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Légy szí, a nagyon hülyék ne itt éljék ki magukat.

(nincs hozzá manual)

2019. jan. 1. 18:39
 3/6 Szirty ***** válasza:

A nagyon hülyék?

Akkor nem az a nagyon hülye aki megvett / megszerzett / használni kénytelen egy eszközt programot amiről halvány fogalma sincs hogyan kell használni és dokumentációval sem rendelkezik?

2019. jan. 1. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Lécci ne erőltesd, annyira kínos vagy.

Jó, elmagyarázom, mert nem érted.

Neked ezen a weboldalon kényszerből kell mindenbe beleverned az orrod?

Itt van leírva, Ne Offolj, ne menj bele felesleges vitákba.

Ha nem tudsz segíteni miért böffentesz ide egy "read the f* manual" okoskodást?

Ezzel gondolod segítettél? Nem, nem segítettél.

Utána, meg megkérlek, hogy ne itt unatkozz az én kérdésemnél, erre belemész abba, hogy milyen hülye vagyok mert nem értek valamihez amihez nem adtak használatit, és megkérek valakit arra, hogy a tudását ossza meg.

Ez a weboldal erről szól, hogy ha valamit nem tudsz, akkor megkérdezed és jó esetben nem egy hozzád hasonló unatkozó pistike fog offolni, hanem egy értelmes ember elmondja a hasznos választ.

Pici önkontrollt erőltess már magadra, kicsi tükröt tarts magadnak, hogy a kényszeres beleugatásodnak kérdésekbe van-e haszna, ha meg unatkozol és csak egy mezei hülyegyerek troll vagy, akkor megkérlek újból, hogy ne itt. kösz.

2019. jan. 1. 20:08
 5/6 Szirty ***** válasza:

"Ha nem tudsz segíteni miért böffentesz ide egy "read the f* manual" okoskodást?"

Mert kevés infót adtál meg a kérdésben és úgy tűnik mástól várod a sült galambot. Ha ezt észreveszed akkor már segítettem is.

Olyan a válasz amilyen a kérdés...

"(nincs hozzá manual)"

Ezt pl. csak a válaszom után árultad el. Ugyan miért? (költő kérdés, nem kattogj a válaszon)

2019. jan. 2. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Sikerült megoldanod? Van 3 másoló kütyüm és kB 80 különböző rfid chip biletam, ha kell le tudom másolni ami van neked. (berendeltem egy csomó ilyen kacatot, hogy meg tanuljam az rfid masolast magamnak, tudják kulcsokat másolni kollégáknak stb)
2020. jan. 30. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!