Telefonos pubg-nek milyen gépigénye van, futtathatom az én gépemen?
Sziasztok!
Szeretem nagyon a pubg nevű játékot,de sajnos nincs pénzem olyan gépre ami vinné a játékot,ezért szeretném megoldani,hogy a telefonos verziót át tenni pc-re.Van ez az android emulátoros dolog.Letöltöttem,kipróbáltam de nem indul el.Szinte lehetetlen,hogy ha telefonomon elfut,miért nem fut el a gépen?
A konfigom:
4gb ram
intel core 2 duo 2x 2.8
Ati raedon hd 4600
Esetleg valaki megtudná mondani,hogy ha letöltök egy emulátort hogyan állitsam be hogy menjen rajta?Melyik emulátort ajánljátok?
Nincs ertelme a telefont egy szamitogephez hasonlitani.
Egy Playstation1 emulatorral is lehetnek szaggatasaid ,pedig az kb 20 eves technika....
Ha egy emulatort elinditasz a gepeden (szerintem eszrevetted) mar az is lassu ,kicsit szaggat,pedig az meg csak az alap android rendszer. Az emulator futtat egy rendszert ,mellette fut a geped rendszere es meg jatszani is akarsz rajta,ehhez azert kell egy komolyabb hardver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!