Milyen programot ajánlotok képernyőfelvételre? (Ops-en és Bandicam-en kívül. )
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 01:23
1/6 anonim válasza:
Obs (ha ezt nem akarod, leírhatnád miért nem, mert én még nem találtam ennél jobbat)
2/6 anonim válasza:
Van még a Fraps, oCam, illetve a videókártya gyártók saját megoldásai.
3/6 anonim válasza:
OBS
Egyértelmű
Nem tudom mi bajod van vele
Ha nem tudod használni, akkor írj rám privátban, vagy nézz videókat
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a használat a bajom, az hogy a gépemnek túl sok, én csak Gta san andreas mta-t akarok videózni, de az obs annyit zabál a gépből hogy nagyon szar videót tud készíteni csak...Ezért keresek olyan programot, ami keveset zabál.
2018. dec. 28. 12:50
5/6 anonim válasza:
Pedig nem viccbol hasznal mindenki obs-t, az egyik legkevesebb eroforrast igenylo stream/rogzito program, lehetbe kene csak allitanod.
Esetleg probalkozz nvidia shadowplay vagy amd raptr rogzitojevel, amilyen kartyad van.
6/6 anonim válasza:
Én azért is ajánlottam az OBS-t, mert az én gépemen az készíti a legjobb, legsimább videót. Azon kívül még a fraps-ot tudom amit érdemes lehet kipróbálni. Videókártya gyártók saját programjait még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!