Origin problémám van. Játék indításakor azt írja, hogy túl sok helyről akartak hozzáférni az elmúlt időben. Ötlet? :D
Figyelt kérdés
Felraktam az eredeti Fif19-et nem eredeti win10 re (originről szedtem le a fifat)
"Túl sok számítógépről fértek hozzá az elmúlt időben ehhez a fiókhoz tartozó DisplayName field missing from registry.-verzióhoz. Próbálkozz újra később" (kb 8 órája)
Win 7 el kezdtem ott sem akart elindulni az EREDETI Játék!! ezért dobtam fel a 10-et hirtelen. Légyszi mondja meg valaki mi van, mielőtt ki....om a 3.ról az egészet. :D
Köszönöm :) Boldog karácsonyt! :)
2018. dec. 26. 18:19
1/1 A kérdező kommentje:
Megoldódott! Gondolom az új oprendszer miatt volt az időkorlát, ami valamiért ilyen hosszú, másnap elindult :)
2018. dec. 27. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!