Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CS:GO-ból kitiltják a smurf...

CS:GO-ból kitiltják a smurf játékosokat is?

Figyelt kérdés

Ingyenes lett a játék így letöltöttem!

Az elején nagyon jól ment, bár akkor még nagyon sok csaló volt..., de azokat kickeltük.

Játszottam a versengővel is. Meg lett a 10 nyert és kaptam egyből Mester Guardian 1 lettem.

Meg is örültem, mert csak 15 órát játszottam vele!

Azonban mostmár nem csalók vannak a versengőbe, hanem túl jól játszók...

Mindig van egy két ilyen... Telejesen elrontják a játékot. 35 öles pár halálál nekik, aztán a végén nézem, nincs is rankuk! Profiljuk üres...

Az oké hogy nekem is jól ment sz elején, de nekem ha megnézik a profilt azért ott látszik, mert mindekinek nyilvánosra állítottam, hogy az 1.6-ban van 600 órám meg a Warthunderben is 400 meg a Days of Defeatba is!

Ha csak velem egyszintű játékosok vannak, az úgy jó, de így...

Őket ha reportolom bannoljak?

2018. dec. 23. 01:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem smurfok azok, hanem csalók ;) Juss el 21.es szintig és akkor lehet prime accountod, addig meg el kell tűrni a csalókat.

Nemrég létrehoztam egy smurf accountot(mert már elértem a globált, és jó újrakezdeni kicsit), minden meccsemen legalább 1 csaló volt :D (eddig 5 meccsem volt csak a kicsi accon)

2018. dec. 23. 02:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért felismerem a csalókat! :D 1.6-os közösségi szerven admin vagyok.

Tudom milyen mikor fejre húz az ami, vagy a norecoil miatt rángatózik. Vagy a WH-t is. Ezeket ugye az ellenségnél veresngőbe nem látom, de pl hátba tudom lőni, nem mindig fejest kapok tőlük és sokszor AWP-vel mennek ahol ugye annyira nem számít a recoil.

Ettől függetlenül biztos vannak ezek között is csalók ezt aláírom!

Sőt sok csaló egyből smurfnek hívja magát. A maiak is sokszor kötekedtek, hogy nyomjátok már a siftet... Én notrapba mentem végig még is tudták hova lőjenek, egy hittel...

Ettől független reportolom és másnap mindig azzal fogad a játék, hogy segítettem kitiltani... :D

Amúgy szégyelld magad te is! Mi a jó abba ha elölről kezded? Botokkal is tudnál játszani. Vagy közösségi szerveren ha vannak ilyen FUN szerverek GO-ra mint a régebbi CS-ken, akkor ott is tudnál nálad gyengébb játékosát ölni...

Így meg másnak a fejlődését, játékát rontod el versengőbe... :/

Az egy dolog, hogy én is sok órát öltem a régi conter strikeokba, de itt telejesen más a hitbox meg a vegyerek szórása, szóval nekem van mentségem, de neked nincsen! :P

Remélem ha ma is csaló oroszokat fogtam ki versengőbe, ki fogják őket vaccolni a nagy profilukkal együtt!

[link]

2018. dec. 23. 02:35
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Nem fogják a smurföket bannolni, mivel nem szegnek meg semmilyen szabályt. Ingyenes a játék, szabadon csinálhatsz végtelen számú profilt. Eddig is lehetett ezt csinálni amíg fizetős volt. Ezek nem reportalandó dolgok, és aki kapja a reportot is ignorálni fogja ezeket, feleslegesen töröd magad.
2018. dec. 23. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért kezdtem újra, mert szerettem volna egy kicsit játszani a haverokkal, és eléggé fun tud lenni, ahogy belövöm a kicsiket:D De hamar fel akarok jutni a saját szintemre... :)

Amúgy létezik olyan dolog, hogy legit aim(vagy ehhez hasonló kifejezés, tehát nem antiaimmal pörög végig a mapon, hanem mondjuk csak sima wh, esetleg valami kicsi fov aimbot stb.)

2018. dec. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!