Létezik raid jellegű fálj mentés? Ez alatt azt értem, hogy elmenti 5-ször, s beolvasáskor mind az ötöt összehasonlítja s jelez ha az egyik nem stimmel ha kell megmutatja hol az eltérés amúgy meg azt olvassa be ami 4 esetben az ötből stimmel?
10: köszi
9: pendrájv, mobil tablet háttérmemóriája vagy benne levő sd kártyák? érdemes?
emailben magamnak elküldeni lényegében ugyanaz, mint a felhő?
"pendrájv, mobil tablet háttérmemóriája vagy benne levő sd kártyák? érdemes?"
Jelenleg ár/érték (tárterület) arányban a merevlemez a vezető, a CD/DVD/BR-lemezek illetve az SSD-k/különböző memóriakártyák/pendrive-ok a nyomukban kullognak.
Nálam raid5 ebből a legfontosabb anyagok szuleimnel a routerre dugott usb hddn is ott vannak recursive mentéssel. Ez másik ház, a menteskor felcsatlakozik és csak a változásokat menti kb 1 hónapra visszamenőleg mindent. Ez így nagyon jó, mert ha vírus felülírja mondjuk a fél rendszerem és nem veszem észre lementi majd köv nap a tobulbit is tönkreteszi akkor akár a múlt heti időpontra is vissza tudok menni.
És ehhez szuleimnel egy külső usb hdd meg egy régebbi lepukkant router kellett amire openwrtt tudtam tenni.
Ennyi összesen
Ha felgyullad a ház, ha kirabolnak, ha 1 hétig egy vírus irogatja át az anyagokat akkor is megvan minden.
Ezt meg lehet fokozni cloudokkal de ez már felesleges.
Ha lebombazzak Európát és meghalsz szerintem az anyagaid is elveszhetnek.
De ha fontos hátha elérés a netet a masvilagrol akkor érdemes több kontinensre lementeni hátha.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!