A God of War-ba a Northri erődi küldetés után már vissza se lehet menni arra a területre?
Figyelt kérdés
Sikeresen otthagytam egy hollót, és azt szeretném pótolni. Csak egy új new game+ -al lehetséges már visszamenni oda?2018. dec. 22. 04:17
2/10 A kérdező kommentje:
Nem nevezném csőjátéknak, inkább semi-openworld a legújabb rész
2018. dec. 22. 09:19
3/10 anonim válasza:
egy csőben haladsz. semmi openworld nincs benne
4/10 A kérdező kommentje:
te nem játszottál akkor a legújabb részel XD
2018. dec. 22. 09:46
5/10 anonim válasza:
de igen. igaz nem sokat. de nem egy rdr2 vagy skyrim vagy akár gothic hogy arra menj amerre tetszik. le se lehet nagyon kanyarodni. a történet is vezetve van, nem lehet visszamenni, mást csinálni, más sorrendben csinálni. ettől még nagyon szép, a történet se rossz, de nem openworld
6/10 A kérdező kommentje:
Ezért írtam hogy semi-openworld, mert főtörténet szál után vissza lehet menni a korábbi helyszínekre összegyüjteni a dolgokat amiket esetleg elhagytunk. Meg onnantól kezdve te döntöd el, hogy merre mész végülis.
2018. dec. 22. 10:11
7/10 anonim válasza:
ám legyen :)
odáig nem vittem.
próbáld ki az rdr2-t
ég és föld
8/10 anonim válasza:
jó igaz, abban Tilk nem mondja hogy booy :D
9/10 A kérdező kommentje:
játszottam a red dead 2-vel is, az színtiszta open-world, de nem azt mondtam a gow-ra hogy az. Hanem hogy SEMI-openworld, vezetve vagyunk, de valamennyire mégsem :D
Mindenestre a kérdésemre nem találtam választ :D
2018. dec. 22. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!