# 4
Na tessék pont erről beszélek!
“Nem erről van szó.
Van az x86-64 (a 32 bites x86-os 64 bites kibővítése ami az átlag PC-kben van):
illetve az IA-64 (ez meg főleg HP szerverekben és munkaállomásokban):
Én ezt mind értem és nem is vitattam!
De a 64 Bites Windows XP is ugyanaz az a x86-64 utasításszetthez készült, nem az Intel hülyeségéhez!
Akkor miért elfogadott tény (gyakorlatilag, csak VOLT, mert múltról van szó) az a köztudatban, hogy nagyon gyenge alapokon áll, nem fut rajta semmi, mikor legyegében ugyanaz mint a 32 bites Win XP.
Talán kevesebb drivert adtak ki hozzá a hardvergyártók? Vagy mi miatt volt, van ez így kijelentve?
Ettől jobban nem tudom magam kifejezni sajnálom! Remélem érhetően sikerült most megfogalmazni, nem úgy mint az első válaszomban.
Egyrészt nem volt hozzá túl sok driver, másrészt a 32 bites alrendszer (ami a legtöbb driverhez és programhoz kellett), nem volt megfelelően összerakva a 64 bites alappal. Emiatt kékhalál, fagyogatás, nem működő programok jellemezték.
Egy bétaverziónak elment, de nem volt használható.
Nekem 64x van a gépemen uhyan a VGA drivert nem tudtam felrakni nert nem ismerte fel, de megy minden f$$zán a gépen, GTA:SA-zok is rajta :D
Konfig:
ATI Radeon 9600Pro
Intel Celeron 2,53 GHz
2 GB DDR Ram
ASRock Alaplap (régi de használható, mist tipus számát nem irom le)
350 W tápegység
És egy 40 Gigás HDD amit najd cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!