Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok a magyar mtv...

Miért nem tudok a magyar mtv honlapján videót nézni?

Figyelt kérdés
Akármelyik videót indítom el, folyton csak azokat a kb 20 mp-es reklámokat adja le újra és újra. Viszont az amerikai mtv honlapján minden oké. Miért van ez?
2010. jún. 27. 21:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem és beépült, ott van. Rámentem az rtlmost.hu-ra és semmi gond nincs a videólejátszással, tök jól működik... Nem tudom mi lehet a baj ...
2010. jún. 28. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem kapott a gépet valamilyen fertőzést? Trójai (pl. Virtumonde) szokott ilyet tenni.
2010. jún. 28. 22:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Az a furcsa, hogy nálam Flash-ben megy az oldal. Próbálkozás>>>Silver le, WMP11+ plugin fel.

Viszont amihez silver kell, az nem fog menni...ha semmi sem jön össze még mindig visszateheted.

2010. jún. 28. 23:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy ez nem a gép meg a program hibája lehet, mert az amerikai mtv honlapján elindul minden... csak a magyar oldalon szarakodik.
2010. jún. 28. 23:52
 15/17 A kérdező kommentje:
valamiért most már ott sem és a youtube is akadozik... elegem van
2010. jún. 29. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Böngésződ távolítsd el és telepítsd újra. Eltávolítás teljes legyen. (revo uninstaller)

Remélem megoldódik...

2010. jún. 29. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Tényleg a böngésző újratelepítése a legjobb ilyenkor. Nekem a levelező (Thunderbird) szórakozott, nem töltötte le a levelelet. Uninstall és fel az új, minden működik.
2010. jún. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!