Eddig nem volt semmi problémám a Windows 7-el, de kb 2 napja újraraktam, és most nem enged átnevezni semmit. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Ha rámegyek hogy átnevezés, akkor csinálja a szokásosat, beírom az új fájlnevet, és marad a régi név. Nem tudom miért csinálja ezt.2010. jún. 27. 20:58
1/6 anonim válasza:
Nem rég adták ki. Máris újra kellett rakni?? Durva....
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azért kellett újrarakni szerencsére. Csak már felraktam minden programot, azt se tudtam már mi kell meg mi nem. De nem tudja valaki hogy miért lehet ez a probléma? Mert a másik windows 7 már megy kb 4 hónapja gond nélkül.
2010. jún. 27. 21:13
3/6 anonim válasza:
Pontosan az a baja, hogy újraraktad.
A Win7 a fájlrendszerben tárolja a fájlok ionformációit, és csak a gazdájának ad alapból full access jogot. (meg a rendszernek, és az adminisztrátoroknak).
Amint újraraktad, és ismét létrehoztad a felhasználó fiókod, a felhasználó nem ugyanaz lett, mint aki létrehozta a fájlokat, vagyis nincs csak olvasási jogod rá.
Megoldás:
Jobklikk-Properties(tulajdonságok)-Security(biztonság?)-Edit(Módosítás)- és a saját nevedre rákattintasz, majd bepipálod a Full Access jogot. Ezt elvégezheted az egész particióra is, vagy csak néhány mappára... (a C:-re, vagy ahol a Windows van, arra sose végezd el az egészre! Azzal egy csomó biztonsági rést felnyitnál...)
4/6 A kérdező kommentje:
De 0-ról raktam újra. Vagyis a rajta lévő cuccokat a telepítő belerakta a windows.old mappába. És azt meg én töröltem le. De most olvastam egy fórumon, hogy sokaknak az F5 bevált. Megnyomtam én is, és azóta minden oké. Nem tudja valaki hogy mit jelenthet ez az F5? Csak megnyitottam egy mappát, és megnyomtam. :D
2010. jún. 28. 08:00
5/6 A kérdező kommentje:
Am rendszergazdai joggal rendelkezem.
2010. jún. 28. 08:02
6/6 A kérdező kommentje:
Esetleg tudja valaki hogy milyen parancsot jelent az F5?
2010. jún. 28. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!