Hogyan lehet letiltani teljesen a Windows Defendert? Esetleg eltávolítani?
Figyelt kérdés
Más vírusírtót szeretnék használni, és mellette nem kell a WD.2018. dec. 11. 11:23
1/5 anonim válasza:
Hát ez elég buta hozzáállás...
Asszem ki lehet valahogy kapcsolni, de nem ajánlom.
2/5 belapus válasza:
A kiválasztott vírusirtó telepítésekor kikapcsolódik, nem kell eltávolítani.
3/5 anonim válasza:
Maga a Defender amolyan kezelőszervként, biztonsági központként még új vírusirtó eszköz telepítésekor is fut a háttérben és folyamatosan zaklat, ha a másik gyártótól származó eszköz nem a legfrissebb, vagy ha nem kapta meg a legújabb vírusdefiníciós frissítést. Érdemi munkát ilyenkor a Defender nem végez, minden feladatot rábíz a külsős vírusirtóra, viszont felügyeli, hogy a legfrissebb legyen a választott vírusirtód és értesít, ha nem a legfrissebb. Képes továbbá minden telepített biztonsági eszközt észlelni, neked pedig lehetőséged van letiltani a Defender-ből az észlelt eszközöket, vagy épp engedélyezni a Defendert is újra, hogy párhuzamosan működjön a másik eszközzel. Alapértelmezetten persze letiltja magát a Defender új eszköz telepítésekor.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. dec. 12. 06:45
5/5 anonim válasza:
Itt nézd meg a videót.
https://www.youtube.com/watch?v=anQIlPE6UP0
van róla több is.
(és a GOOGLE mindent tud írj be bármit találsz megoldást)
Ezt nem sértésnek szántam közepes felhasználóként
én is ezt szoktam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!