Microsoft fiók virágbolti Windows-al összekapcsolva bant von maga után?
"Akkor azt mondták, hogy egy program mindig beírja a Microsoft által hivatalosan kiadott ingyenes havi kulcsot így legális windowsom lesz. (KMSpico által talán)"
Lehet, hogy nem fogod megszívlelni, de te illegálisan használod a Windows-t. Nincs ingyenes kulcs, amit a Microsoft havonta kiad. Ha a Windows-t feltelepíted megvásárolt licenckulcs nélkül, 30 napig ingyenesen tesztelheted, amit követően aktiválnod kell. Ennek a folyamatnak a befolyásolása ellenkezik a licencszerződéssel. Az általad említett KMSpico azt hiteti el mindig a Windows-zal, hogy ez a próbaidőszak még tart - vagyis a KMSpico befolyásolja ezt a folyamatot.
Hogy van-e okod aggódni efelől? Nincs. Nem fogják rád rontani az ajtót, hogy illegálisan használod a rendszert. De attól a szoftver lopása olyan, mintha a boltból kenyeret, tévét lopnál.
Egy windows licensz europaban 30-40k Ft-ra esik, nincs oem, nincs refurbished, itt ugyan annyire legalisak mint a kms aktivalasok. Nem arulja a microsoft csak azsiaban es nehany mas teruleten, es csak ott hasznalhatoak legalisan. (Ez benne van a szerzodesi szovegeiben valahol.)
A lenyeg, hogy jogilag nem biztonsagosabb a kms-nel, vagy aktivalatlan windowsnal.
viperM
Abszolút legálisak a refurbished licencek, az hogy a Microsoft mit ír az EULA-ba, az egy dolog, a törvényt nem írhatja felül.
Számla, COA matrica, eredeti csomagolás és szerződés kell, és innentől akár magánszemélyként is továbbadhatod/veheted a szoftvert.
Sejtettem, hogy nem teljesen úgy van ahogy hittem. Korábban eredeti windowsom volt, majd a kollégiumi hálózaton bekaptam valami vírust, ami miatt lehetett újratelepíteni vizsgaidőszak közepén. Eléggé sürgető volt.. De akkor remélem nem lesz semmi probléma a MS fiókommal emiatt.
Hát 13 000 ft a legolcsóbb és az átlag 30 000 ft környékén mozog, jelenleg ezt nem tudom megengedni, de majd igyekszek eredetire váltani. Az egyetemi tiszta szoftver program hallgatók számára kimerül az office-ban. Tanárok és MTA tagok kapnak ingyenesen operációs rendszert sajnos hallgatók nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!