Az office azt írja ki, hogy "nem licencelt termék" és aztán azonnal bezár, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Már több, mint egy éve használom hallgatóként ingyenesen az office termékeket, eddig semmi probléma nem volt vele, most viszont amint megnyitom kapok egy hibaüzenetet, ahol ha rányomok a "javítás most"-ra, azonnal bezárja az egészet. Be vagyok jelentkezve az officeba az egyetemi e-mail címmel ami a letöltéshez kellett.2018. dec. 7. 02:35
1/4 anonim válasza:
Emlékeim szerint évente meg kell újítani a licencet.
2/4 anonim válasza:
Ugyan azt akartam írni mint az első.
Főleg, mikor olvastam, hogy több mint egy éve használod.
Nekem is ugyan ezt játszotta, meg se lehetett szinte nyitni, szóval töröltem és tanulói licence-re töltöttem le másikat ahol nem volt elég bejelentkezni, hanem újra lezajlott az összes adat egyeztetése.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Letöröltem és próbáltam újratelepíteni, de mikor már kb. a 90%-a megvan, jön egy újabb hibaüzenet, hogy "valami hiba történt" és egy "30015-13 (-2147023838)" hibakód.
2018. dec. 7. 09:13
4/4 anonim válasza:
Fordulj a karotokon a rendszergazdákhoz. Ők segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!