Windows 7 ultimatéhez melyik rendszertisztító programot ajánlanátok (ccleaner, wise disk cleaner registry cleaner vagy advansed system care)?
Figyelt kérdés
vagy feleslegesek ezek a programok2018. nov. 27. 17:20
1/6 DjImipapa válasza:
Wise care 365 idáig jól teljesít....:)
2/6 anonim válasza:
A Lemezkarbantartóval is lehet sok helyet felszabadítani, ha érdekel. Ha mindenképp használni akarod valamelyiket, ami akár indokolt is lehet, ha gyakran törölsz és telepítesz programokat. Sajnos nem mindegyik program, vagy épp a nagyja nem képes magát maradéktalanul törölni, marad itt-ott vissza sallang (registry, egy AppData, bárhol)...
A CCleaner-t használd, én azt mondom. Egyszerű, hatékony és ebből adódóan hasznos is, nem plusz egy felesleges program a gépen. Az Advanced System Care-t kerüld, sőt, minden ami IOBit, kerülendő. Most sajnos ha megszakadok, sem találok forrásokat, de hordozott már a telepítőjük nem egy nemkívánatos programot.
3/6 anonim válasza:
Csak a Advanced System Care-t ne!
4/6 A kérdező kommentje:
azzal mi a baj?
2018. nov. 27. 20:05
5/6 anonim válasza:
A Wise Care 365 Pro és a Registry First Aid tökéletes páros. Nem kell kijelölgetni, hogy mit akarsz törölni és mit nem, nyugodtan lehet törölni mindkettőben az összes találatot, egyik sem töröl olyat, amit nem szabadna. Évek óta ezeket használom. Ráadásul a Wise Care 365 villámgyors.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha neked jó, hogy adware-t is felrak a telepítője, akkor semmi gond... De tulajdonképpen ehhez nem is kell forrást találnom, megtapasztalhatod ezt te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!