Ki melyik játékot ajánlaná? The Crew 2, Need for Speed Payback, Watch Dogs 2, Steep Call of duty ww2, Wildlands, Assassin's Creed Originsm Assassin's Creed Odyssey
Véleményem szerint ezek közül maximum a Wildlands-t, meg talán a WW2-t érdemes megvenni, a többit letudod kalózkodni.
The Crew 2 -- Nem törték fel, és nem is tudják
Steep -- Nem törték fel, és nem is tudják
Payback -- Már rég feltörték, és szintem nincs nagy jelentősége az online résznek, mint az összes NFS játékban
Watch Dogs 2 -- Szintén ugyanez, mint a Payback-nél
Odyssey -- Nem rég lett ez is feltörve, és nincs semmi jelentősége az online tartalomnak (megkapod az összes DLC-t), engem ez a játék köt le jelenleg, ezt tolom. :)
COD WW2 && Wildlands -- Akkor érdemes megvenni, ha többen játszotok haverokkal, amúgy szerintem nem.
Köszi a választ! Igazából a fele csak azért került bele a listámba mivel akciós és egy próbát lehet megérne.
A COD azért került bele mert nagy fanja vagyok 6 része van itt a polcomon. (a legújabb cod sztem nem lett valami jó)
A Wildlands-et már régen is néztem mert nagyon tetszett a környezet és a külső nézet de lövésnél lehet zoom-olni. (De valamiért nem jött össze)
Most jelenleg az AC:Origins-t nyomom.(De csak 1-2 órát nyomtam mivel ha ezt megvenném akkor ne tudjak annyira sok mindent a storyból.) AC odyssey sokak szerint "rossz" lett. Ára is megvan... Hát akkor inkább origins mindenki azt ajánlotta a kettő közül. (Bocsi hogy hosszú lett,köszi hogy válaszoltál :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!