Minecraft játékból melyiket?
Innen tudom megvenni az alapjátékot:
Alatta látható a kezdő és a master kollekció. Ezek leginkább annyiban merülnek ki, hogy plusz textúrákat, karakter skineket (megjelenése a karakternek) tartalmaznak. Vagy Minecoint, amit gondolom a játékon belül lehet elkölteni még több ilyenre. Az alapjátékos a játék során nem fog negatív hátrányban részesülni, azzal szemben akinek megvan mondjuk a master pack, mivel ugyan úgy tudnak játszani közösen is, csak pl a Master kollekciós játékosnál máshogy néznek ki a tárgyak és az emberek.
Egy lényeges különbség az, hogy a Master kollekció tartalmazz néhány "modpack"-et, ami tulajdonképpen kiegészíti a játékot. De aki ilyen pack-el használja a játékot, az nem tud alapjátékossal játszani, illetve csak olyan szerverekre mehet fel, amelyek támogatják ezt a packet. Ezek plusz tárgyakat, funkciókat adnak a játékhoz. Habár ha a gyerek még nem játszott minecrafttal, akkor az alap packel is el lesz jó hosszú ideig.
Xbox-ban nem vagyok annyira jártas, de szerintem egy készüléken nem lehet 2 játékos.
Ha Xbox-ra vetted, akkor telefonon nem tudnak játszani vele, minden platformra külön van, mert mindenhol egy kicsit más (pl telefonon nem biztos, hogy minden tárgy benne van, a készülék korlátossága miatt, stb).
Köszönöm szépen a választ, így már sokkal okosabb lettem.
Most már csak azt kell kiderítenem, hogy mindketőő gyereknek külön külön kell-e megvásárolni a játékot magát vagy egy játékkal mindkettő tud e rendsen játszani.
Hali, a megmaradt kérdésre:
Egyszerre egy ember tud játszani mivel 1 lemez van és két xbox. De van lehetőség Local CO-OP ra, szóval van az xbox, mind a ketten arra a konzolra csatlakoznak a kontrollerükkel, majd elindítják a Minecraft ot egyjátékos módba, majd a másikuk a kontrollerén megnyomja a Play gombot és osztott képernyőben (Egyikük képernyője a TV felső részén, a másikuk képernyője a TV alsó részén lesz látható) tudnak játszani egyjátékos módba.
Ha kevésbé érthető azért van, mert telefonról írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!