Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft játékból melyiket?

Minecraft játékból melyiket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gyerekeinknek szeretnénk megvásárolni a Minecraft játékot, ám épp azzal szembesültem, hogy nagyon öreg vagyok, mert fogalmam sincs melyiket is kellene. Első sorban xbox one-ra szeretném, de ide is több féle van. Melyik az alapjáték vagy melyik az amelyikben mondjuk úgy, hogy minden mód, minden pack benne van? Másik kérdésem lenne, hogy ezt ketten egyszerre is tudják játszani egy xbox-on? A harmadik pedig - bár logikus a válasz - de hátha ma már másképp működnek a dolgok. Szóval, ha kimondottan xboxra veszem akkor a telefonjaikon nem tudják gondolom játszani azt a játékot? Köszi előre is mindenkinek a választ.

2018. nov. 16. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Innen tudom megvenni az alapjátékot:

[link]

Alatta látható a kezdő és a master kollekció. Ezek leginkább annyiban merülnek ki, hogy plusz textúrákat, karakter skineket (megjelenése a karakternek) tartalmaznak. Vagy Minecoint, amit gondolom a játékon belül lehet elkölteni még több ilyenre. Az alapjátékos a játék során nem fog negatív hátrányban részesülni, azzal szemben akinek megvan mondjuk a master pack, mivel ugyan úgy tudnak játszani közösen is, csak pl a Master kollekciós játékosnál máshogy néznek ki a tárgyak és az emberek.

Egy lényeges különbség az, hogy a Master kollekció tartalmazz néhány "modpack"-et, ami tulajdonképpen kiegészíti a játékot. De aki ilyen pack-el használja a játékot, az nem tud alapjátékossal játszani, illetve csak olyan szerverekre mehet fel, amelyek támogatják ezt a packet. Ezek plusz tárgyakat, funkciókat adnak a játékhoz. Habár ha a gyerek még nem játszott minecrafttal, akkor az alap packel is el lesz jó hosszú ideig.

Xbox-ban nem vagyok annyira jártas, de szerintem egy készüléken nem lehet 2 játékos.

Ha Xbox-ra vetted, akkor telefonon nem tudnak játszani vele, minden platformra külön van, mert mindenhol egy kicsit más (pl telefonon nem biztos, hogy minden tárgy benne van, a készülék korlátossága miatt, stb).

2018. nov. 16. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, így már sokkal okosabb lettem.

Most már csak azt kell kiderítenem, hogy mindketőő gyereknek külön külön kell-e megvásárolni a játékot magát vagy egy játékkal mindkettő tud e rendsen játszani.

2018. nov. 16. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Hali, a megmaradt kérdésre:

Egyszerre egy ember tud játszani mivel 1 lemez van és két xbox. De van lehetőség Local CO-OP ra, szóval van az xbox, mind a ketten arra a konzolra csatlakoznak a kontrollerükkel, majd elindítják a Minecraft ot egyjátékos módba, majd a másikuk a kontrollerén megnyomja a Play gombot és osztott képernyőben (Egyikük képernyője a TV felső részén, a másikuk képernyője a TV alsó részén lesz látható) tudnak játszani egyjátékos módba.

Ha kevésbé érthető azért van, mert telefonról írtam

2018. nov. 17. 09:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ,így már sokkal könyebb a dolgom.
2018. nov. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!