Ingyenes programokat megvenni jó pénzért?
Mostanában rászoktam, hogy megveszek dolgokat... Játékokat a gépre amikkel régebben játszottam meg ilyenek, tudjátok, nem töltöm le inkább megveszem most mit izéljek van munkám pénzem, 15 évesen is más volt ez élet akkor nem volt erre pénz érted.
Na de most pl azon agyaltam, hogy az összes létező vírusirtó nem jól működik vagy nem működik vagy ezer reklámmal bombáz, gondoltam megveszem hátha úgy többet ér, de nemtudom mi lehet a különbség a reklámmentességen, és pár extra funkción kívül? Ha most valami sz.r az akkor is sz.r lesz ha fizetek érte nem?
Ugyanez az egyik torrent kliensnél (jó néha letöltök ingyenes fényképeket zenéket a netről) sőt inkább minden torrent kliensnél, hogy valami baja van... Befagy letöltés közben, megtelik a gyorsítótár akkor is befagy, idétlen válogatott ormótlan marhaságokkal fáraszt nap mint nap, mint pl kevés a virtuális memória, kevés a gyorsítótár, de hát maxra tettem amire lehetett gyerekek 860 evo ssd van a gépben meg egy i7-8700k, DDR4 3200mHz 32GB rammal azt itt bajai vannak...
Gondoltam évi 20 dolcsi asszem, majd megveszem azt hátha akkor nem baszogatnak azt tölt lefele rendesen mert most érted nem a semmiért fizetem az 500 megás netet hogy majd itt csak netezgessek azt semmi értelme...
Szóval visszakanyarodva az elejére, szerintetek van bármi különbség az ingyenes és fizetős verziók között azon kívül, hogy reklámmentes, illetve fölösleges webböngészőket telepítenek fel vagy épp nem?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!