Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet egyszerre több...

Hogy lehet egyszerre több száz fájlt letölteni?

Figyelt kérdés
Több fórumon azt olvastam hogy az informatikusoknak kevés az ideje ezért valami módszerrel egyszerre töltenek le több mindent egy weboldalról, mert egyenként renegeteg idő lenne letölteni. Hogyan lehet ezt megoldani?

2018. nov. 11. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Mit akarsz letölteni pontosan?

Mert ha filmeket felejtheted elfele mivel azok párhuzamos létöltése ingyenesben korlátozott!

2018. nov. 11. 14:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Több száz filmet letölteni egyszerre? Értelemszerűen több száz filmmel nem tudnék mit kezdeni. :'D Ezek apró LEGÁLIS fájlok csak több száz (sőt több ezer) van belőle. A nagy része zip és rar fájl illetve vannak olyanok, amik tömörítve sincsenek csak egyenesen a saját formátumában van feltöltve.
2018. nov. 11. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Vagy irunk rá scriptet, vagy spéci célprogrammal, vagy pl. Httrack.
2018. nov. 11. 16:13
 4/7 tabaki ***** válasza:
57%

Én is a HTTracket akartam javasolni, de ha már lekéstem, legalább a linkjét megadom:

[link]

Itt van még néhány hasonló:

[link]

2018. nov. 11. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen download manager-rel. Rengeteg van, böngészőkhöz léteznek ilyen kiegészítők is.
2018. nov. 11. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a httrack azt hiszem jó bár baromi lassú mert 1 éjszaka alatt nem sikerült a teljes tartalmát lerántania a szerverről.
2018. nov. 12. 04:09
 7/7 Tom Benko ***** válasza:
Ha tudsz valami közöset a fájlnevekre, akkor arra egy szűrőt készítesz, és átadod egy szivattyúnak.
2018. nov. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!