Összetett számítástechnikai probléma, Witcher 3 mentési hiba, megvett játék, erős pc -?
az egész c meghajtó hozzáférését már beállítottam,teljes körűre minden felhasználó számára,(hátha az írás jogosultsággal van baj) egészen az almappáig
ez a kép fogad,le okozom és semmi mentés,a mentési mappát megtaláltam a felhasználó-dokumentumok-ban de az totál üres.
megvan az összes dlc,a játékot feltettem a Dmeghajtóra (HDD) onnét sem ment,feltettem SSD-re C-re onnét sem csinál mentést,rendszer gazdában indítom a játékot,semmi nem változik. 5-ször telepítettem újra a játékot.
nem egy buszjegy árába került a játék,ezért megpróbálok minden követ megmozgatni,szeretném a segítségeteket kérni,nem játék szekcióba írtam,mert egykét gamernél lehet több kell ide.Előre is köszi
update:
töltöttem le 100%-os végig játszást,hátha annak a mentési fájljait felül írja,de azt sem,ugyanez a hiba üzenet mindig! majd üres mentési helyek.a jogosultságokat teljeskörűre állítottam az érintett témában mindenhol.
(hogy teljes legyen
i5 8400
16gb 2666 ram
gtx 1060 6g oc
win 10 enterprise tört.)
Az üzenetnek nem látom hogy lenne köze ahhoz hogy nem tudsz menteni, egyszerűen azt írja hogy pl 1.1 verzióval mentett játékot nem tudod az 1.0 s verzióba betölteni.
Van esetleg ékezetes\speciális karakter a windows felhasználói fiókodban? Ez szokott problémát okozni - ha van írd át\csinálj egy másikat és próbáld meg arról. Jogosultság állításra nincs szükség, a dokumentumok mappába bármelyik program írhat, konkrétan ezért létezik.
ez nálam is kiírta, de ez semmi lényeges, csak az, hogy ha pl. oda adod a mentést valakinek, akinek régebbi verziója van, az nem fogja tudni betölteni
a mentéseket meg: C:\Users\felhasznaloneved\Documents\The Witcher 3\gamesaves
-ben találod meg
vagy esetleg
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\ittegyhosszuszam\292030
és ezen belül egy remote mappa, de szerintem ezt a witcher 3 már nem használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!