Melyik Linuxot ajánlanátok?
A Konfig:
Intel Core 2 Duo E6550 2x2.3GHZ
2GB DDR2 RAM
160GB Seagate HDD
Integrált vga stb stb..
nos igen..nem egy erős gépezet.
de az lenne a kérdésem hogy melyik lenne a legmegfelelőbb linux kiadás erre a Pc-re az alábbi felhasználásra:
Steamen keresztül CS 1.6,Youtubeozni,torrentezni speciel és weblapokat nézegetni. ugyanis tudtommal kevesebb a fogyasztása mint a pl jelenleg is futó Win7 Pro-nak. előre is köszönöm.
Köszönöm a sok segítséget.
Linux mint mellett döntöttem,használtam pár napig csak ugyebár valamiért a 1.6 nagyon laggolt alatta. (Fogalmam sincs miért) úgyhogy vissza raktam egy Win7-rendszert de abból is az N változatot. bele raktam a régi kártyámat a gépbe (HD6450 2GB) plussz új processzor hűtőt (Újrapasztáztam mindent,kitakarítottam) szóval most jelenleg CS:GO-zni is tudok fix 45-50 fps-el. az alaplapom egy Foxconn 45GMX tehát nem nagyon tudom fejleszteni ram téren (max 4GB) és abból is sajnos a DDR2...szóval ha olcsóbban jutok hozzá akkor veszek egy 2x2GB DDR2 kitet. Köszönöm a sok segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!