Kaptam egy régi, de nagyon jó állapotú HP deskjet 1000 laser nyomtatót. A neten nem találok illesztőprogramot hozzá. Mit tehetek?
Ha "deskjet", akkor nem lehet lézernyomtató, mert akkor "laserjet" lenne a típusneve.
Amúgy gőzöm sincs hol kerested eddig, nekem Google -el 5 másodperc volt megtalálni.
Na most deskjet, vagy lezernyomtato?
Egyebkent valamelyik regi HP LJ PCL5 driver lehet hogy elviszi. Ha nem, egy virtualis windows xp-bol talan fel lehet eleszteni.
Bocsánat! Laserjet-ről van szó.
A neten azt írják, hogy ezeknek a nyomtatóknak a támogatását a HP megszüntette. Található ugyan illesztő program, de hiába töltöm le nem történik semmi.
Próbáltam már XP és Win7- alatt is.
Akkor HP LaserJet 1000 mert nem mindegy.
XP -hez van csak driver valóban.
Létezik olyan hogy HP univerzális nyomtató driver.
Ugyan nem látom a kompatibilitási listában, de attól még megpróbálhatod.
Ha jól emlékszem előző munkahelyemen küszködtem egy ilyen típussal, Windows 7 alatt kellett működésre bírjam, ami sikerült is. A HP oldalán találtam rá megoldást, az egyik XP drivert kellet ráerőszakolnom.
Ha érdekel megpróbálhatom megkeresni.
POC!
Ha megkeresnéd nekem, megköszönöm.
A fórumot most nem találom. De találtam róla egy videót. Ha jól emlékszem én is hasonló módon csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!