Hogy tudom photoshopba scale-ni (felnagyítani) a képet méretpontosan úgy hogy ne rontson homályosítással rajta mikor entert nyomok?
DPI határozza meg, Képpont (pixel) alapú "rasztergrafika" képet nem tudsz az eredeti méretnél nagyobbra nagyítani mert romlik a minősége.
Erre találták ki a vektor alapút "Vektorgrafika", az viszont nem tartalmaz szín átfedést.
Tehát milyen képről van szó?
a kép pixeles de vektor alapon akarom felnagyítani
animációt készítek c4d-ben és szeretném ezt a skin-t
rárakni egy 1.8-as skin-re úgy, hogy a pixelek ne mosódjanak el hanem minden pixel méretarányosan (vektorosan) legyen nagyobb
rákerestem ebből a skin-ből 1.8 verzióra de azok nem tetszettek + photoshop terén is érdemes fejlődnöm
attól hogy minecraft skint akarok szerkeszteni még nem kéne 12-nek nézni
+ ha ekkora ész vagy ezt már hamarabb is írhattad volna
És ha a egyszer azt írom hogy "gyakorolnom kell a photoshoppot" akkor gondolhatod hogy fingom sincs erről a 2 programról sem.
"És ha a egyszer azt írom hogy "gyakorolnom kell a photoshoppot"
Nem a PS-t kellene gyakorolnod, hanem azt hogy mi a különbség a két kép fajtája között, továbbá png, stb kép kiterjesztésnek mik a jellemzői.
Én se vagyok egy grafikus guru de azzal kezdtem -mi az a digitális kép
mik a fajtái, jellemzői.
Majd csak eztán kezdtem szita, plakát egyéb nyomdai grafikával foglalkozni -régebben, mert ma már nem érdekel.
Abszolúte nem világos előttem a probléma mibenléte. Cöc-cöc, nehogy már a világelső képmódosító program a Paint mankójára szoruljon... Interpoláció nélkül nagyítsd fel, oszt' megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!