Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Üdv! Tudnátok nekem segítetni,...

Madox33 kérdése:

Üdv! Tudnátok nekem segítetni, hogy a "The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king játékkal, hogy tudok a barátaimmal multizni? Kipróbáltunk már sok varriációt, de egyik sem mükszik.

Figyelt kérdés
UI: Tuti, hogy lehet valahogy játszani mert a GameRanger-en egy csomóan tolják.
2018. okt. 23. 07:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Van több lehetőség is. A legtisztább, a T3A:Online, ami effektíve egy kis mod, ami átirányítja a játékot a (nem létező) EA szerverekről a T3A szervereire.

[link]

^itt tudsz regisztrálni, és letölteni a cuccot. Ez szerintem a legegyszerűbb módszer, és a legproblémamentesebb is.

A másik, a VPN alapú, mint pl a GameRanger, ami online létrehoz egy virtuális LAN-t, a játék szemszögéből így olyan, mintha LAN-ba lennétek kötve. Itt bejöhetnek olyan gondok, hogy valamelyikőtök routere nem engedi át a VPN-t meg egyéb nyalánkságok.

De tekintve hogy már próbáltatok sok variációt, le tudnád írni kicsit konkrétabban hogy mi nem működött?

Alapból fontos, hogy mindegyikőtöknek ugyanaz a patch legyen felrakva. A legújabbhoz dobok egy linket, ami egyben crack is, szóval nem kell külön trükközni, hogy ne kérjen lemezt a játék.

[link]

(a régi crackek ráadásul megakadályozzák hogy multizz, szóval akár az is lehet a baj. Csapass egy tiszta telepítést, és csak ezt a patch-et rakd rá.)

+még egy link ami hasznos lehet:

[link]

2018. okt. 31. 08:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2018. nov. 1. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen, ha valami így se menne, írj nyugodtan!
2018. nov. 3. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm még egyszer!
2018. nov. 4. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!