Miért van az hogy amikor játszok egy full screenes játékkal néha csak úgy ledobja a tálcára?
Figyelt kérdés
Régen amikor Windows 7-em volt és full screenbe játszottam egy játékkal akkor volt hogy csak így ledobta a játékot a tálcára és vissza kellett kattintanom hogy visszatérjen a játékba. Most hogy váltottam Windows 8,1-re gondoltam nem lesz itt a probléma de itt it jelen van. Ezt már egy jó ideje csinálja de most döntöttem el hogy kiírom gyakori kérdésekre.
Laptopom van: Acer aspire 5742G
Videóklártyám: AMD Radeon HD 6370M
4 GB DDR3-as memória
2018. okt. 21. 16:15
1/2 anonim válasza:
Lehet hibásan megírt játék, driver hiba, operációs rendszer, vagy akár egy másik (háttérben) futó program is.
Erre nincs általános válasz
2/2 anonim válasza:
vagy csak véletlenül lenyomod az alt+space billentyűkombinációt, próbáld ki direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!