Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy egy videóba beleszerkesztek egy megjelenő állóképet? Pl. Egy pontra mutató nyilat? Youtubnak esetleg van ilyen funkciója?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 05:23
1/7 DjImipapa válasza:
Kérdésben a válasz!!! Videószerkesztővel.....
2/7 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés, hogy mivel, hanem az, hogy hogyan?
2018. okt. 17. 06:57
3/7 DjImipapa válasza:
Aligha van ennél egyszerűbb.... megfelelő többsávos szerkesztőbe ráteszed a videór a nyilat, méretezed, hosszát beállítod, és kb. kész...........
4/7 tabaki válasza:
Például készítesz egy ugyanolyan méretű átlátszó PNG-képet a megfelelő helyre rajzolt nyíllal, és berakod felső rétegként. Parasztos megoldás, de legalább nem igényel állítgatást.
5/7 tabaki válasza:
Bocs, DjImipapa elméláztam, és nem néztem, hogy közben válaszoltál.
6/7 DjImipapa válasza:
Mélázni nem tiltott... kész nyíl png kb 500 darab van a neten, abból szoktam jómagam is csemegézni....:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Név szerint milyen videó szerkesztőt javasoltok erre, ami egyszerű, free, és lehetőleg magyar?
2018. okt. 17. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!