Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel a laptopo...

Miért nem ismeri fel a laptopom a mobiltelefonomat?

Figyelt kérdés
Hiába dugom rá usb-vel, nem jelenik meg az eszközök között és így nem tudom felmásolni rá a fényképeimet. Arra már rájöttem hogy valamilyen illesztőprogram kellene hozzá, de mi és honnan.... Tipp?

2018. okt. 16. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha leírnád a telefonod márkáját legalább.
2018. okt. 16. 15:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem mindegy milyen tipus... de akkor galaxy s7 mini, hp laptop, mivel a külső vinyót felismeri igy maga az usb port az működik
2018. okt. 17. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Le kell tőlteni aztán futtatod a programot és rádugod a telefont és akkor telepíti a megfelelő drivereket.

2018. okt. 17. 22:11
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, de sajnos nem oldotta meg a problémát, pedig többször is próbáltam az usb kábeles kapcsolatnál a hiba elhárítása opcióval. Látszólag olyan mintha frissítené a drivert, de akkor sem működik.
2018. okt. 18. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen windowsod van?
2018. okt. 18. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezeket probáltad:

[link]

2018. okt. 18. 14:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam egy samsung galaxy s9-el és azzal működik, simán felismerte. Most már tényleg nem értem. Amúgy win10 van a gépemen.
2018. okt. 18. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:
olvasom amit linkeltél és hát a kábelem eléggé meg van már törve, kilátszik a belseje... de nem gondoltam hogy ez számítana mert a régi gépen is ezt használtam.
2018. okt. 18. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
A samsung galaxy s9-et is azzal a törött kábelel kötötted a géphez és az működött?
2018. okt. 18. 19:49
 10/11 A kérdező kommentje:
OMG találtam itthon egy ép kábelt és azzal működik!!! Nagyon köszönöm a segítséget, magamtól valószínűleg soha az életben nem jöttem volna rá hogy a kábel miatt van! Nagyon köszönöm hogy segítettél!
2018. okt. 18. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!