Ha Wordben a régi dokumentumra rámentettem és bezártam attól még elő lehet valahogy csalogatni a régi tartalmat? És ha igen, hogyan?
Úgy érted, hogy módosítottál valamit rajta, mentettél, bezártad, és módosítás előtti állapotot szeretnéd visszakapni?
Csak akkor, ha OneDrive-ban csináltad mindezt, mert ott vissza lehet nézni az előzményeket. Ha localban, vagyis saját meghajtóra mentettél, akkor nem.
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a dokumentum szerkesztése közben beleírt valamit, amit nem akart, vagy kitörölt valamit, elmentette, bezárta.
Ilyen esetben a Word - én úgy tapasztaltam legalábbis 2007 biztosan - megőrzi az előző változatokat.
Ha a "rámentettem" azt jelenti hogy másolással felülírva lett, akkor más a helyzet.
Itt a bezárás a lényeg hogy akkor az előzményeket és a vissza gomb műveleti értéket törli és már nem lehet visszamenni.
Ezért gondoltam hogy van rá valami trükk.
Saját gépre dolgoztam sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!