Hogyan lehet zenéket kiírni mp3 formátumban egy cd-re úgy, hogy mind az összes zeneszám egyforma hangerőn szólaljon meg?
Nero 8.3.2.1 programom van, abban van ilyen funkció?
Letöltöttem az MP3Gain nevű programot, de valami hibaüzenetet ír ki ezért nem tudom használni. (a hibaüzenet: Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid.")
válaszaitokat előre is köszönöm :)
Hali!
Tudom, hogy egy elég régi kérdés, de én is most szembesültem az említett hibaüzenettel, de szerencsére sikerült megoldanom a problémát.
Az MP3Gain telepítése után ( [link] - innen a "Normal MP3Gain install for version 1.2.5" setupot használtam, NEM azt, amelyikre írja, hogy "also includes the Microsoft Visual Basic run-time files") a hibaüzenet tehát a következő volt:
"Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid."
A témában ez egy nagyon jó link:
Leírja a magyarázatot és a megoldást is.
Feltételezem, nálad is a 64 bites Windows-nál (Vista vagy 7) fordult elő a probléma (nálam jelenleg ez volt az egyik ok).
Röviden leírom a megoldást.
1.) MSCOMCTL.OCX fájl átmásolása (!csak másold, NE mozgasd!)
C:\Windows\System32
könyvtárból
C:\Windows\SysWOW64
könyvtárba.
2.) Indíts egy parancssort rendszergazdai jogokkal: Start menüben
cmd
bepötyögése, jobb egérklikk, "Run as administrator" ("Futtatás rendszergazdaként")
így:
3.) ezután itt gépeld be a következőket:
C:
cd C:\Windows\SysWOW64
regsvr32 MSCOMCTL.OCX
Valahogy így:
Ezután a következő ablaknak kis késlekedés után fel kellene jönnie:
"DllRegisterServer in MSCOMCTL.OCX succeeded"
Ezt leokézod, és kész vagy, itt már megpróbálhatod elindítani a programot. Remélhetőleg most már nálad is működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!