Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet zenéket kiírni...

Hogyan lehet zenéket kiírni mp3 formátumban egy cd-re úgy, hogy mind az összes zeneszám egyforma hangerőn szólaljon meg?

Figyelt kérdés

Nero 8.3.2.1 programom van, abban van ilyen funkció?

Letöltöttem az MP3Gain nevű programot, de valami hibaüzenetet ír ki ezért nem tudom használni. (a hibaüzenet: Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid.")

válaszaitokat előre is köszönöm :)

2010. jún. 23. 19:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a program működik, de a 45 zenéből összesen csak 12-t csinált meg, a többinél azt írja, hogy "Bad MP3 Data" meg "Not An MP3 File", pedig mind MP3 formátumú és szerintem semmi baj nincs velük. Szerinted miért?
2010. jún. 23. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
??? Próbáld kisebb csomagokban (pl 4x10 db) , akkor mi a helyzet?
2010. jún. 23. 22:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Most csak 6-ot tettem bele, 3 olyat amit ezelőtt is megcsinált és 3 olyat amit nem. Szintén ugyanazokat utasította el, valamiért nem tetszik neki.
2010. jún. 23. 22:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg, nem különböznek ezek bitrátában?
2010. jún. 24. 09:09
 15/16 anonim válasza:

Hali!

Tudom, hogy egy elég régi kérdés, de én is most szembesültem az említett hibaüzenettel, de szerencsére sikerült megoldanom a problémát.

Az MP3Gain telepítése után ( [link] - innen a "Normal MP3Gain install for version 1.2.5" setupot használtam, NEM azt, amelyikre írja, hogy "also includes the Microsoft Visual Basic run-time files") a hibaüzenet tehát a következő volt:

"Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid."

A témában ez egy nagyon jó link:

[link]

Leírja a magyarázatot és a megoldást is.

Feltételezem, nálad is a 64 bites Windows-nál (Vista vagy 7) fordult elő a probléma (nálam jelenleg ez volt az egyik ok).

Röviden leírom a megoldást.

1.) MSCOMCTL.OCX fájl átmásolása (!csak másold, NE mozgasd!)

C:\Windows\System32

könyvtárból

C:\Windows\SysWOW64

könyvtárba.

2.) Indíts egy parancssort rendszergazdai jogokkal: Start menüben

cmd

bepötyögése, jobb egérklikk, "Run as administrator" ("Futtatás rendszergazdaként")

így:

[link]

3.) ezután itt gépeld be a következőket:

C:

cd C:\Windows\SysWOW64

regsvr32 MSCOMCTL.OCX

Valahogy így:

[link]

Ezután a következő ablaknak kis késlekedés után fel kellene jönnie:

[link]

"DllRegisterServer in MSCOMCTL.OCX succeeded"

Ezt leokézod, és kész vagy, itt már megpróbálhatod elindítani a programot. Remélhetőleg most már nálad is működni fog.

2012. máj. 4. 01:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. máj. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!