Mi kell ahhoz hogy valaki gyakornoki programozo allast vallalhason?
Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet, és már most látom, hogy itt sose leszek programozo... rengeteg feleslegek tárgyunk van. Engem leginkább maga a programozás érdekel. Tanulom magamtól is itthon, de hallottam hogy vannak olyan gyakornok programok vagy mentorprogramok, pozik munkahelyeken ahova nem kell nagy tudás, mert betanitanak. Szerintetek ugy hogy kezdö vagyok de baromira tanulni akarok, találnék valami mentorált pozit? Találhanék igy programozo állást? Nem tudom mit csináljak. Nincs pénzem magántanárra :(2018. okt. 8. 12:52
1/1 anonim válasza:
Elsőben nem szívesen alkalmaznak mert csak nyűg vagy a nyakukon. A tantárgyak nem feleslegesek mert ez az alapja mindennek.
Második év után van kötelező gyakorlat, akkor már keresned kell munkát, az egyetemek meghírdetik kivel vannak kapcsolatban. Ha próbaidő alatt jól teljesítesz akkor maradhatsz, de kb 1000 Ft / óra a lóvé.
Programozni úgy tanulsz meg ha tanulsz és mellette dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!